Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Utbildning för räddningstjänstpersonal i beredskap genomförs på åtta orter

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2017-12-21 kl. 16:03
Från 2018 erbjuder MSB den nya utbildningen Grundutbildning för räddningstjänstpersonal i beredskap (Grib) på åtta orter i landet. Den nya utbildningen lever i hög utsträckning upp till de önskemål som finns om en utbildning som möter räddningstjänsternas alltmer flexibla organisationer och arbetssätt.


Utbildningen kommer att genomföras vid MSB:s skolor i Revinge och Sandö och dessutom tecknar nu MSB avtal med externa leverantörer som på uppdrag av MSB kommer att genomföra utbildningen i Luleå, Borlänge, Rosersberg, Borås, Växjö/Jönköping och i Kalmar. Från den 10 januari kommer det gå att anmäla sig även till kurserna i de nya utbildningsorterna.

Mer information om Grib och anmälan hittar du här.