Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Årsberättelse om första året med Grib 2018

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2019-03-22 kl. 10:14

Grundutbildning för räddningstjänstpersonal i beredskap (Grib) startade 2018. Första året har gett många erfarenheter utifrån vilka utbildningen kommer att fortsätta utvecklas. 

I årsberättelsen Grib 2018 beskrivs översiktligt samlade erfarenheter och hur vi kommer att arbeta vidare med utbildningen.

Vi vill tacka alla som inför uppstarten och under 2018 på olika sätt tillfört tankar och synpunkter. Dialogen med räddningstjänsterna ger den värdefulla input som behövs för att säkerställa en över landet tillgänglig och kvalitativ grundutbildning för räddningstjänstpersonal i beredskap.

Läs mer i Årsberättelse Grib 2018