Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Välkommen till konferensen Informationssäkerhet för offentlig sektor den 4-5 september!

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2018-05-21 kl. 08:00
Nu är det dags att anmäla sig till informationssäkerhetskonferensen som genomförs den 4-5 september på Münchenbryggeriet i Stockholm. Den vänder sig särskilt till dig som arbetar inom offentlig sektor med frågor som rör informationssäkerhet.

Kom och ta del av erfarenhet och kunskap inom informationssäkerhetsområdet. Som tidigare år vänder sig konferensen till kommuner, landsting, länsstyrelser och myndigheter. Om du vill vara säker på en plats bland våra 600 deltagare behöver du anmäla dig redan nu via länken nedan.

Kort om programmet

Konferensen erbjuder ett varierat och högaktuellt innehåll. Vad sägs om en föreläsning om Säpos och Försvarsmaktens nya mandat att stoppa outsourcing? Eller information om varför den nya lagstiftningen om säkerhet i nätverk och infrastruktur (NIS) är viktigt för kommuner och landsting? Det här och mycket mer hittar du i årets program.

Under de två konferensdagarna ges föreläsningar i plenum samt i mindre salar. Eftermiddagen den 4 september är vigd till föreläsningar i plenum följt av mingel i mässhallen.

Förmiddagen den 5 september genomförs föreläsningarna parallellt i tre olika salar och pågår fram till lunch. Efter lunch samlas alla åter i mässhallen för ytterligare föreläsningar i plenum samt summering och huvudtal. 

Som vanligt finns det en utställningsdel där du har möjlighet att diskutera viktiga frågor med experter inom området.

Programmet i sin helhet

Anmäl dig här!

Konferensens hashtag är #infosak18

Arrangörer

Arrangörer är Myndigheten för samhällsskydd och beredskap tillsammans med Polismyndigheten, Säkerhetspolisen, Försvarsmakten, Försvarets radioanstalt, Försvarets materielverk samt Post- och telestyrelsen.

Kontakt:
Katrin Berggren Katrin.Berggren@msb.se