Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Nytt stöd för krisberedskapsmyndigheternas arbete med informationssäkerhet i RSA 2015

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2015-05-19 kl. 10:47
MSB har tagit fram ett stöd för krisberedskapsmyndigheternas arbete med regleringsbrevsuppdraget 2015 rörande informationssäkerhet. Regleringsbrevsuppdraget ska enligt regeringen redovisas i respektive myndighets risk- och sårbarhetsanalys (RSA).

Stödet syftar både till att underlätta arbetet för berörda myndigheter och till att göra det enklare att sammanställa det redovisade materialet till en lägesbild inom informationssäkerhetsområdet. En sådan lägesbild efterfrågas av regeringen.

Stödet innehåller förslag på hur uppdraget kan tolkas, genomföras och redovisas. Det är helt frivilligt att använda.

Målgruppen är de myndigheter som har ett särskilt ansvar för krisberedskapen enligt förordningen (2006:942) om krisberedskap och höjd beredskap.

Stöd för arbetet med regleringsbrevsuppdrag 2015 - Informationssäkerhet i RSA - tolkning, genomförande, redovisning
Detta stöd är tänkt att underlätta arbetet för de statliga myndigheter som på särskilt uppdrag från regeringen ska bedöma och redovisa in...
Publikationsnummer:
MSB864
 
 
Kontakt:
Helena Andersson Helena.Andersson@msb.se