Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Nu startar informationssäkerhetsövningen NISÖ 2010

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2010-09-27 kl. 11:40
Den 29-30 september genomför Sverige en nationell informationssäkerhetsövning - NISÖ 2010. Övningen genomförs i anslutning till den internationella informationssäkerhetsövningen Cyber Storm III (CSIII).
I scenariot för NISÖ 2010 drabbas Sverige av IT-relaterade störningar i vårt elförsörjningssystem. Scenariot skapar behov av nationell och internationell samordning. Övningen genomförs huvudsakligen i seminarieform, genom modererade diskussioner och grupparbeten.
 
Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) genomför NISÖ 2010 i samarbete med myndigheter som har ett särskilt ansvar för samhällets informationssäkerhet (Samfi) och Svenska Kraftnät samt E.ON, Fortum och Vattenfall.
 
 
Kontakt:
No such user