Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

MSB på Nordens största konferens om ICS och cyberfysiska system

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2018-10-17 kl. 14:23
MSB kommer att delta på CS3STHLM den 22-25 oktober. Konferensen är Nordens största på området säkerhet i industriella styrsystem och cyberfysiska system.

– Bristande säkerhet i dessa system kan leda till avbrott eller störningar i samhällsviktig verksamhet. Det är ett prioriterat område för MSB där vi jobbar långsiktigt för att exempelvis etablera privat-offentlig samverkan och höja kunskap och medvetenhet, säger Åke Holmgren, chef för avdelningen för cybersäkerhet och skydd av samhällsviktig verksamhet på MSB.

MSB kommer att ansvara för en sidosession under konferensen och vara värd för möten med våra europeiska kollegor på området.

Läs mer

CS3STHLM:s webbplats (extern länk)

Kontakt:
Sabrine Wennberg Sabrine.Wennberg@msb.se