Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Pressinbjudan: Möjlighet att fotografera och filma lastning och sändning till Filippinerna

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2013-11-10 kl. 21:10
MSB stödjer FN:s katastrofhjälp till Filippinerna med anledning av tyfonen Haiyan. I morgon måndag skickas material för två basläger för boende och kontor, samt ICT-utrustning för telefon- och internetkommunikation. Flygtransporten går från Örebro flygplats men personalen i teamet reser först på tisdag från Arlanda flygplats.

Media bjuds in

Tid och plats: Örebro flygplats, i morgon måndag den 11 november, kl. 11-12.00. Uppsamling sker vid fraktterminalen längst bort på flygplatsen.

Anmälan

Sker via infober@msb.se, ange namn, telefonnummer och vilket medieföretag du representerar. Medtag presslegitimation.

OSA: Senast kl. 07.30 i morgon bitti.

Under tisdagen den 12 november kommer förhoppningsvis möjlighet ges att få träffa delar av teamet på Arlanda flygplats. Tid och plats för det detta publiceras på msb.se och via pressinbjudan.

Kontakt
MSB:s presstjänst, telefon 070-321 88 74, e-post infober@msb.se

 

Kontakt: MSB