Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Nyheter från programmet för industriella informations- och styrsystem

Tipsa om artikeln

Utbildningstillfällen i november

2017-06-19 kl. 16:12
Vecka 45, 46 och 47 ges nya tillfällen av våra populära kurser inom industriella informations- och styrsystem.

Nya studier

2017-06-19 kl. 15:44
Läs mer om hur man metodiskt kan hitta komponenter från internetanslutna styrsystem i öppna databaser (främst Shodan och Censys) samt hur utbildning påverkar säkerhetsarbetet i organisationer. Två nya rapporter från NCS3 finns nu tillgängliga.

Nu finns ett nytt nummer av vårt informationsblad

2017-05-17 kl. 09:36
Genom detta blad vill vi på enklaste sätt informera om aktiviteter, rapporter och dylikt med koppling till arbetet för säkerhet i industriella informations- och styrsystem.

Läs mer om intrångsdetektionssystem

2017-05-02 kl. 11:20
Nu finns mer material för den som exempelvis tidigt i en införskaffningsprocess vill läsa övergripande om olika principer för intrångsdetektionssystem.

Översikt över arbetet med cyberfysiska system på kommunal nivå

2017-03-14 kl. 14:30
Hösten 2016 genomfördes en studie i syfte att undersöka vilket stöd som kommuner ser som relevant i sitt arbete med cyberfysiska system. Rapporten visar på de önskemål som finns samt ger hjälp i form av att den listar diskussonspunkter och några identifierade typer av cyberfysiska system.
1 2 3 4