Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Uppstartskonferens inför Krisberedskapsveckan

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2019-02-04 kl. 12:54
Till våren genomförs Krisberedskapsveckan, kampanjen som ska öka kunskapen om hur människor påverkas av och kan förbereda sig för kris och krig. För att ge inspiration och idéer arrangerar MSB Uppstartskonferens Krisberedskapsveckan den 7 mars.

MSB ser ett ökat intresse för Krisberedskapsveckan som anordnas i maj. Uppföljningar visar att kampanjveckan får människor att reflektera över hur en samhällskris kan påverka vardagen. Utskicket av broschyren "Om krisen eller kriget kommer" har förstärkt effekten.

Uppstartskonferens Krisberedskapsveckan ger fördjupad och aktuell kunskap och visar goda exempel på kampanjaktiviteter. Konferensen riktar sig till den som arbetar inom en kommun eller länsstyrelse som beredskapsansvarig, beredskapshandläggare eller som kommunikatör.

Konferensen äger rum på Norra Latin i Stockholm och är kostnadsfri. Anmälan ska ske senast den 15 februari.

Till program och anmälan

Läs mer om Krisberedskapsveckan