Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Temadagar om Gemensamma grunder

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2016-09-12 kl. 16:24
Än finns platser kvar till Temadagar om Gemensamma grunder för samverkan och ledning vid samhällsstörningar, den 8-9 november i Göteborg.

Syftt med Temadagarna är att ge en bred förståelse för de gemensamma grunderna för samverkan och ledning vid samhällsstörningar. Temadagarna vänder sig till dig som arbetar med utvecklingsfrågor inom området samhällsskydd och beredskap på lokal, regional eller nationell nivå. Exempelvis beredskapshandläggare, projektledare, utvecklings- och utbildningsansvariga som arbetar med att utveckla förmågan till aktörsgemensam inriktning och samordning.

Under Temadagarna får du stöd i att ta fram en handlingsplan för implementering och verktyg för att själv kunna hålla informationsaktiviteter/workshps på temat.

Temadagarna är kostnadsfria men deltagarna står själva för arbetstid och resekostnader

Till anmälan

Kontakt:
Carina Forslind Carina.Forslind@msb.se