Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Samverkansseminarium 2017

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2017-03-15 kl. 14:26
MSB bjuder in till sitt årliga samverkansseminarium vid MSB i Revinge, Skåne den 23-24 maj. Samverkansseminarium 2017 är ett forum för kunskapsinhämtning, erfarenhetsutbyte och diskussioner inom området samverkan och ledning vid samhällsstörningar.

Bland föreläsarna finns Magnus Dyberg-Ek, Samordningsansvarig för civilt försvar på MSB, som talar om aktuella frågor rörande totalförsvaret. Fredrik Bynander, Docent vid Försvarshögskolan och Crismarts vetenskapliga ledare, som talar om vad som hindrar samverkan, med exempel från samhällets krisberedskap. Magnus Mattsson, Köpenhamns Brandförsvar delar med sig av kunskap om vad som ofta går fel vid ledning på skadeplatsen och typiska fallgropar när det gäller beslut vid stora händelser.

Seminariet riktar sig till personer som verkar inom samhällsskydd och beredskap, på lokal, regional och nationell nivå.

 
Program och anmälningsinformation

Kontakt:
Pia Håkansson Pia.Hakansson@msb.se