Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Mötesplats Samhällssäkerhet 2017 – nu släpps delar av programmet

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2017-04-27 kl. 13:32
Den 28-29 november arrangeras Mötesplats Samhällssäkerhet för fjärde gången på Kistamässan i Stockholm. MSB medverkar som partner tillsammans med Sveriges Kommuner och Landsting (SKL) och Folk och Försvar.

Ämnesområdena för mötesplatsen kommer att vara bredare i år än tidigare år, med utblickar mot såväl den återupptagna totalförsvarsplaneringen som arbetet med att värna demokrati och öppenhet. Krisberedskapsfrågor kommer också att åter få stort utrymme.

Under de två intensiva dagarna arrangeras drygt 40 aktuella seminarier. Utställningen är fylld med företag, organisationer och föreningar. Några av programpunkterna:

  • Erfarenheter från terroristattacken på Drottninggatan
  • Att öva Sverige för kris och krig
  • Att möta våldsbejakande extremism
  • Cloud Hopper – ett molnbaserat cyberangrepp
  • Så gör vi verkstad av civilt försvar

Läs mer hos Mötesplats Samhällssäkerhet

#samsak17

Kontakt: MSB:s presstjänst kommunikation@msb.se