Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

MSB undersöker målgruppers behov

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2018-02-19 kl. 16:10
I februari-mars genomför MSB en telefonundersökning om våra målgruppers behov och önskemål. Syftet med undersökningen är att få en bättre behovsbild. I ett första steg kommer målgruppsundersökningen att användas som underlag till arbetet med att utveckla nya webbplatsen msb.se.

Undersökningen genomförs av företaget Attityd på uppdrag av MSB. Attityd väljer ut ett slumpmässigt antal funktioner/roller hos aktörer inom myndighetens verksamheter. Frågorna i enkäten är breda och handlar om generella behov kopplat till MSB:s områden och deras kontakt med MSB samt ett par frågor om nuvarande webbplatsen msb.se.

Har du frågor får du gärna kontanta MSB:s kommunikationsenhet på kommunikation@msb.se

Kontakt: Kommunikationsenheten kommunikation@msb.se