Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

MSB är medarrangör för årets Skadeplats på temat hållbarhet

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2017-09-27 kl. 12:49
För andra året är MSB medarrangör för konferensen Skadeplats som är en mötesplats för medarbetare inom kommunal räddningstjänst. Årets tema är hållbarhet. MSB medverkar i flera delar av programmet.

MSB medverkar i seminarier om antagonistiska hot, utrymningsstrategier i dag och i framtiden, om våra vägledningar för säker utryckningskörning och säker uppställning på olycksplats med mera. Vi presenterar vår nya grundutbildning för räddningstjänstpersonal i beredskap, Grib och vår webbaserade fortbildningstjänst för räddningstjänst. Vi berättar även om våra tjänster RIB beslutsstöd, erfarenhets- och utbildningsserien 90 sekunder, MSB:s kartportal och satellittjänsten Copernicus som MSB är kontaktpunkt för i Sverige.

Läs mer om konferensen på Brandskyddsföreningens webbplats

Kontakt: MSB:s presstjänst