Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Inbjudan att söka medel från anslag 2:4 krisberedskap för 2018

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2017-06-22 kl. 11:56
Nu kan de myndigheter som ingår i krisberedskapsförordningen (2015:1052) eller som efter särskilt beslut av regeringen eller MSB är utpekade att ingå i samverkansområdena söka medel från anslag 2:4 Krisberedskap för 2018.

Vad kan man söka medel för?

Myndigheter kan söka medel för att bedriva tillfälliga utvecklingsprojekt som ökar krisberedskapsförmågan och förmågan till höjd beredskap. Eftersom anslaget ska finansiera åtgärder som stärker samhällets samlade förmåga lämnar MSB främst bidrag till samverkansprojekt. I MSB:s inriktning för anslaget framgår vilka områden som prioriteras vid fördelningen av anslaget.

Mer information om anslag 2:4 och ansökan finns här

Beslut om tilläggsansökningar 

MSB har även beslutat att bevilja ytterligare medel av anslag 2:4 Krisberedskap för 2017 för projektansökningar i bilaga 1. Tilläggsutlysningen avser tillägg till redan pågående projekt samt nya projekt inom civilt försvar.

Beslut finns att läsa här

Kontakt:
Sofie Gustavsson Sofie.Gustavsson@msb.se