Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Förebyggandekonferens 2017

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2017-02-03 kl. 10:51
Nu är anmälan öppen till Förebyggandekonferensen på Karlstad CCC 29 – 30 mars. Konferensen är ett tillfälle för dig som arbetar med förebyggande brandskyddsfrågor att få inspiration och möjlighet till erfarenhetsutbyte. Anmälan stänger 1 mars.

Konferensen kommer bland annat ta upp hur flyktingsituationen hösten 2015 förändrat reglerna och resultat från MSB:s forskningsprojekt om bostadsbränder. Andra programpunkter behandlar rättsfallsexempel om skäligt brandskydd, brandrisker i byggprocessen, en sammanfattning av vad som gjorts och planeras inom Aktiv mot brand samt vilka utmaningar för brandskyddet det finns i byggnader uppförda med moduler.

Pris till årets tillsynsförrättare

Till årets konferens har utmärkelsen "Årets tillsynsförrättare" införts. Priset ska gå till någon som har utvecklat tillsynsverksamheten, t.ex. förbättrat kommunikationen genom tydliga tjänsteanteckningar, skrivit den bästa motiveringen till en åtgärd, upptäckt den värsta bristen eller gjort något annat bra i sin roll som tillsynsförrättare. Juryn består av personer från MSB som arbetar med tillsynsfrågorna enligt LSO. Nomineringar görs i anmälan till konferensen.

Här kan du anmäla dig till Förebyggandekonferensen

Ladda ner programmet för Förebyggandekonferensen (pdf, öppnas i nytt fönster)

Kontakt:
No such user