Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Dan Eliasson besöker räddningstjänsten i Ljusdal

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2018-07-17 kl. 10:09
Under tisdagen besöker MSB:s genereldirektör Dan Eliasson Ljusdals kommun tillsammans med Gävleborgs landshövding Per Bill för att träffa räddningstjänsten som arbetar med skogsbränderna som pågår i området.

- Räddningstjänsten gör ett otroligt bra jobb i den här allvarliga situationen. Jag ser stor proaktivitet och en stor samarbetsvilja hos alla som jobbar med att bekämpa skogsbränderna vilket är viktigt.

Det pågår för närvarande sju skogsbränder i Hälsingland men risken för skogsbrand har varit extremt stor i hela landet under en längre tid. Igår begärde MSB stöd i form av brandbekämpningsflyg från EU och vi har även fått stöd från Norge med helikoptrar.

Kontakt: MSB:s Presstjänst kommunikation@msb.se