Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Dan Eliasson besöker räddningstjänsten i Dalarna

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2018-07-18 kl. 09:57
Efter att under gårdagen besökt räddningstjänsten i Ljusdal kommer MSB:s generaldirektör i dag att besöka räddningstjänsten i Dalarna.

– I går fick jag på nära håll se det hårda arbete som görs för att släcka bränderna i Hälsingland och jag vet att läget är lika ansträngt här i Dalarna. Det är viktigt att vi nu kan få in extra resurser med brandbekämpningsflygen och helikoptrar för att hjälpa räddningstjänsten, säger Dan Eliasson, generaldirektör på MSB.

Under gårdagskvällen anlände ett av de italienska brandbekämpningsflygen till Örebro flygplats och idag väntas det andra komma fram. Det flygplanet som redan är på plats kommer till att börja med stötta räddningstjänsten i Jämtland.

Kontakt: MSB:s Presstjänst kommunikation@msb.se