Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Dags att anmäla sig till konferensen Informationssäkerhet för offentlig sektor 2017

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2017-05-17 kl. 11:18
Årets konferens genomförs den 5-6 september på Münchenbryggeriet i Stockholm, den tematiska inramningen är det försämrade säkerhetspolitiska läget och arbetet med civilt försvar.

Kom och ta del av aktuella frågor, erfarenheter och kunskaper om vilket stöd ni kan få i ert viktiga arbete. Konferensen erbjuder ett varierat innehåll med fokus på olika aspekter av informationssäkerhetsarbete. Som vanligt finns det en utställningsdel där det finns möjlighet att diskutera intressanta frågor med experter inom området.

Målgrupper

Vi vänder oss till kommuner, landsting, länsstyrelser, myndigheter samt statligt och kommunalt ägda bolag. Konferensen riktar sig till personer som arbetar med informationssäkerhet inom offentlig sektor och till de yrkesgrupper som i sitt arbete berör informationssäkerhetsfrågor. Deltagarantalet är 600 personer.

Konferensen startar efter lunch den 5 september med föreläsningar i plenum. Under förmiddagen den 6 september hålls ett antal parallella föreläsningar. Dagen avslutas sedan med föreläsningar i plenum.
De parallella föreläsningarna på förmiddagen den 6 september ska utifrån konferensens tema fokusera på vad vi inom informationssäkerhetsområdet kan göra för att skydda samhället. Fokus ligger här på praktiska lösningar på reella problem.

Målet med konferensen är att bidra till att stärka samhällets informationssäkerhet genom att belysa viktiga frågor samt bredda kunskapen inom området.

Informationssäkerhet för offentlig sektor är en årligen återkommande konferens som anordnas av Myndigheten för samhällsskydd och beredskap tillsammans med de övriga SAMFI-myndigheterna (Polismyndigheten, Säkerhetspolisen, Försvarsmakten, Försvarets radioanstalt, Försvarets materielverk samt Post- och telestyrelsen).

Varmt välkommen!

Anmälningsformulär

Mer information om konferensen på Informationssäkerhet.se

Kontakt:
Markus Lyckman marly@msb.local