Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Bekräftad information om händelserna i Stockholm finns på Krisinformation.se

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2017-04-07 kl. 20:14 | Uppdaterad:2017-04-08 kl. 15:10
Krisinformation.se förmedlar information från myndigheter och andra ansvariga till allmänheten före, under och efter en stor händelse eller kris. I Krisinformations olika kanaler får du aktuell information från Polisen, Säpo, Stockholms Stad och andra aktörer som hanterar händelserna i Stockholm.

Till Krisinformation.se

Krisinformation på Twitter

Krisinformation på Facebook

Tips för att motverka ryktesspridning

I en händelse behöver man vara källkritisk. Det innebär att värdera den information man får och att tänka efter innan man delar den. Det är en god regel att i möjligaste mån alltid söka upp ursprungskällan.

MSB:s tips om källkritik

Krisinformation.se drivs av Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB). Informationen är bekräftad av myndigheter och övriga ansvariga.

1177 Vårdguiden

Om du behöver stöd i samband med de allvarliga händelserna ring Vårdguiden på telefonnummer 1177.

Till 1177:s sida om händelserna

Kontakt: MSB:s Presstjänst kommunikation@msb.se