Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Alla utbildningsmoduler klara inom gemensamma grunder

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2017-01-03 kl. 09:57
Nu finns alla åtta utbildningsmoduler inom gemensamma grunder färdiga att användas. Materialet är framtaget för dig som ska hålla utbildning inom Gemensamma grunder för samverkan och ledning vid samhällsstörningar.

Utbildningsmaterialet ger förslag på upplägg motsvarande en halvdag per ämnesområde, men det går också bra att justera eller ta bort diskussionsfrågor, lägga till egna delar etc. Aktörer på alla nivåer kan använda sig av materialet för att skräddarsy en utbildning utifrån de behov och tidsmässiga ramar som finns.
Läs mer om modulerna och ladda ned materialet

Gemensamma grunder: En vägledning

Gemensamma grunder för samverkan och ledning är en vägledning till aktörer som hanterar samhällsstörningar. Aktörer ska lättare kunna agera tillsammans på ett strukturerat och likartat sätt för att använda samhällets resurser effektivare.
Gemensamma grunder för samverkan och ledning

 

Kontakt:
Stina Wessling Stina.Wessling@msb.se