Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Den 14-15 september är det dags för konferensen Informationssäkerhet för offentlig sektor 2016

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2016-09-12 kl. 15:51
I år genomförs konferensen Informationssäkerhet för offentlig sektor 2016 den 14-15 september i Solna, på Quality Hotel Friends. Inrikesminister Anders Ygeman inleder konferensen tillsammans med MSB:s generaldirektör Helena Lindberg.

Konferensen har ett varierat innehåll med fokus på olika aspekter av arbete med informationssäkerhet. På plats finns 600 deltagare från kommuner, landsting, länsstyrelser, myndigheter samt statligt och kommunalt ägda bolag. Som vanligt finns det en utställningsdel där det finns möjlighet för deltagarna att diskutera aktuella frågor med experter inom området.

Målet med konferensen är att bidra till att stärka samhällets informationssäkerhet genom att belysa viktiga frågor samt bredda kunskapen inom området.

Program

Bakom konferensen står:


Konferensen arrangeras av Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, Post- och telestyrelsen, Försvarets radioanstalt, Säkerhetspolisen, Polismyndigheten, Försvarets materielverk/Sveriges Certifieringsorgan för IT-säkerhet, Försvarsmakten/Militära underrättelse- och säkerhetstjänsten.

Kontakt:
Stefan Kvarnerås Stefan.Kvarneras@msb.se