Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Inspiration och stöd för dig som arbetar med kontinuitetshantering

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2019-06-03 kl. 20:26
På msb.se/kontinuitetshantering har vi under våren publicerat presentationsmaterial, inspirerande exempel och stödmaterial från olika aktörer som kan ge vägledning och inspiration i arbetet med kontinuitetshantering.

Inspiration och stöd för dig som arbetar med kontinuitetshantering

msb.se/kontinuitetshantering har vi under våren publicerat presentationsmaterial, inspirerande exempel och stödmaterial från olika aktörer  som kan ge vägledning och inspiration i arbetet med kontinuitetshantering.

 

Den 19 juni lanseras en lathund för kontinuitetshantering riktad till dig som ska driva arbetet i din organisation samt en ny vägledning för identifiering av samhällsviktig verksamhet. Materialet riktar sig till såväl offentliga som privata aktörer. Arbetet har genomförts i nära samarbete med representanter på lokal, regional och nationell nivå.

 

Vi bjuder i samband med det in till konferensen Mötesplats Kontinuitetshantering den 5 nov i Karlstad. Håll utkik på webben!

Den 19 juni lanseras en lathund för kontinuitetshantering riktad till dig som ska driva arbetet i din organisation samt en ny vägledning för identifiering av samhällsviktig verksamhet. Materialet riktar sig till såväl offentliga som privata aktörer. Arbetet har genomförts i nära samarbete med representanter på lokal, regional och nationell nivå.

Vi bjuder i samband med det in till konferensen Mötesplats Kontinuitetshantering den 5 nov i Karlstad.

Håll utkik på webben den 19 juni!

Kontakt: kommunikation@msb.se