Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Sex översiktliga översvämningskarteringar klara

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2012-02-13 kl. 09:14
De översiktliga översvämningskarteringarna av Lillpiteälven, Rokån, Kilaån, Eksjöån, Ronnebyån och Höje å är färdiga och rapporterna finns nu att ladda ner från MSB:s hemsida.
Med rapporterna följer också GIS-filer som visar hur vattnet breder ut sig vid 100-årsflödet och det beräknade högsta flödet. GIS-filerna går för närvarande inte att ladda ner men lämnas ut efter kontakt med MSB.
 
Kartläggningen är översiktlig och därmed begränsad till att gälla för övergripande insatsplanering av räddningstjänstens arbete och som översiktligt underlag vid kommunens riskhantering och samhällsplanering.
 
Överlämningsmöten för karteringarna kommer att hållas med start under vecka 9.

Översvämningskarteringar

Kontakt

Erik Bern, MSB, erik.bern@msb.se
Kontakt: