Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Klimatförändringarnas konsekvenser för samhällskydd och beredskap

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2012-03-07 kl. 11:05
Kommande årtiondens klimatförändringar kommer sannolikt att medföra utmaningar för de delar av samhället som hanterar olyckor och kriser.
Med klimatförändringarna ökar risken för extrema väder, naturolyckor, och olika slags störningar i samhällsviktiga verksamheter. Den nationella riskbilden kan också påverkas av klimatförändringarna i omvärlden.
 
I rapporten ”Klimatförändringarnas konsekvenser för samhällsskydd och beredskap; en översikt” har MSB sammanställt underlag om hur det förändrade klimatet kan komma att påverka olika delar av samhället, och analyserat möjliga konsekvenser för området samhällskydd och beredskap.
 
Klimatförändringarnas konsekvenser för samhällsskydd och beredskap
Kommande årtiondens klimatförändringar kommer sannolikt att medföra utmaningar för de delar av samhället som hanterar olyckor och kriser....
Pris:
0,00 kr
Publikationsnummer:
MSB349
Antal
Ej i lager
 
Kontakt:
Maria Wahlberg Maria.Wahlberg@msb.se