Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Välkommen till Sevesonkonferensen 2018

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2018-06-04 kl. 14:13
Årets Sevesokonferens kommer att äga rum den 23 oktober i Stockholm och kommer bland annat att handla om antagonistiska hot, övning av planer av räddningsinsatser och erfarenheter från inträffade olyckor.

Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) bjuder in till den återkommande Sevesokonferensen. Konferensen riktar sig främst till verksamheter som omfattas av Sevesolagstiftningen, myndigheter och andra aktörer som arbetar med hälsa, miljö och säkerhet och som på något sätt kommer i kontakt med Sevesolagstiftningen.

Årets konferens

Syftet med årets konferens är att ge information om vad som är aktuellt inom området. Dagen kommer att innehålla återkoppling från förra konferensen om antagonistiska hot, vi pratar om sårbarhetsreducerande och skadebegränsande åtgärder samt vikten av övning av planer för räddningsinsatser för att säkerställa företagets förebyggande. En viktig del av konferensen är även att ge inspiration och möjlighet till erfarenhetsutbyte.

Mer information och anmälan

Sevesonkonferensen kommer att äga rum den 23 oktober och anmälan är öppen mellan 1 juni - 20 september, mer information och anmälan hittar du här.

Kontakt:
Narges Teimore Narges.Teimore@msb.se