Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Nyheter Civilt försvar

Tipsa om artikeln

Årsrapport för allvarliga it-incidenter hos statliga myndigheter 2017 lämnad till regeringen

2018-04-09 kl. 13:00
MSB lämnade 5 april sin årliga rapport avseende allvarliga it-incidenter hos statliga myndigheter.

Överenskommelse har påverkat utvecklingen av krisberedskap

2018-04-03 kl. 09:00
Kommunerna har, utifrån de resurser de har, haft en positiv utveckling av sin krisberedskap. Det finns en vilja att arbeta med frågorna, men ibland saknas resurser, ibland kompetens och ibland stöd. Den överenskommelse som finns mellan MSB och Sveriges Kommuner och Landsting har bidragit till utvecklingen, konstaterar MSB i ”Utvärdering av överenskommelse om kommunernas krisberedskap”.

Förslag till föreskrifter om folkrättsliga rådgivare vid länsstyrelserna

2018-03-27 kl. 13:12
Välkommen att senast den 26 april lämna synpunkter på förslag till föreskrifter om folkrättsliga rådgivare vid länsstyrelserna

Rätt person på rätt plats - Vägledning för myndigheters arbete med krigsorganisation och krigsplacering

2018-03-12 kl. 09:32
MSB har den 12 mars gett ut en vägledning till myndigheter som har en viktig roll i totalförsvaret. Den ska ge konkret stöd i att planera och analysera hur myndigheternas verksamheter ska organiseras under höjd beredskap.

Slutredovisning för gemensam kommunikationslösning

2018-03-06 kl. 10:00
Den 1 mars lämnade MSB och Trafikverket sin slutredovisning av kostnader, tidsplan och ansvarsfördelning för en ny säker, gemensam kommunikationslösning till regeringen.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10