Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Anmälan öppen till höstens aktörsgemensamma CBRNE-aktiviteter

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2018-05-03 kl. 13:44
Anmälan till de aktörsgemensamma CBRNE-aktiviteterna är nu öppen. Det är hög tid att boka in i kalendern att anmäla sig och så att du har en plats både på CBRNE-mötet i september och CBRNE-dagarna i Umeå i oktober.

Aktörsgemensamt CBRNE-möte 5 september

Den första aktiviteten är det aktörsgemensamma CBRNE-mötet som hålls i Stockholm den 5 september. Mötet riktar sig till dig som arbetar med frågor inom området CBRNE (farliga ämnen), från lokal till central nivå, och där alla har ett gemensamt ansvar för innehållet. Mötet är kostnadsfritt och inkluderar kaffe och lunch. Deltagarna bekostar resa och ev logi.
Anmäler dig gör du här:
Aktörsgemensamt CBRNE-möte

Bidra till programmet på CBRNE-mötet 5 september

Alla aktörer är välkomna att bidra till temat för dagen. Det kan till exempel vara aktuella frågeställningar som är intressanta att diskutera och lösa tillsammans med andra eller goda exempel på pågående och genomförda samverkansprojekt/aktiviteter.

Aktörsgemensamma CBRNE-dagar i Umeå 17-18 oktober

Den andra aktiviteten är de årliga CBRNE-dagarna som i år hålls i Umeå den 17-18 oktober. CBRNE-dagarna arrangeras årligen av Totalförsvarets Forskningsinstitut (FOI), Totalförsvarets Skyddscentrum (SkyddC) och Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB).
Välkommen att anmäla dig här:
Kontakt:
Maria Pålsson Maria.Palsson@msb.se