Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Ny version av MSB:s inrapporteringssystemet för olyckor och tillbud

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2010-06-29 kl. 15:22
29 juni kom en ny version av systemet för verksamhetsutövares inrapportering av olyckor och tillbud enligt lagen om transport av farligt gods, lagen om skydd mot olyckor samt lagen om brandfarliga och explosiva varor.
Alla ni som tidigare rapporterat olyckor måste på grund av nytt inloggningsförfarande registrera er som ny användare och byta lösenord. Användarnamnet blir i fortsättningen din e-postadress. Lösenordet väljer du själv som vanligt.
 
Om du är säkerhetsrådgivare för flera olika företag kan du i det nya systemet använda samma användarnamn och lösenord för samtliga företag. Genom att företagets organisationsnummer måste anges elimineras risken för sammanblandning.
 
 
Kontakt:
Marianne Stålheim Marianne.Stalheim@msb.se