Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Ny handbok om destruktion och förvaring av pyroteknisk utrustning för fordon (PU)

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2012-11-23 kl. 12:34
Handboken om PU har omarbetats efter de ändringar i lagstiftningen om brandfarliga och explosiva varor som infördes 2010. Boken innehåller råd och anvisningar för säker hantering av PU i olika situationer samt anvisningar och blankett för att söka tillstånd för destruktion.
Handboken vänder sig framför allt till företag i bilbranschen som hanterar PU såsom skrotningsanläggningar, återförsäljare, skadeverkstäder med flera som vill ha en samlad presentation av regelverkets tillämpning. 
 
Pyroteknisk utrustning för fordon (PU)
Handbok för destruktion, förvaring och hur du söker tillstånd för sådan verksamhet..   Handboken om PU har omarbetats efter de ändringa...
Publikationsnummer:
MSB470
 
Kontakt:
Rolf Weinander Rolf.Weinander@msb.se