Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Henni Boudjema, MSB, packar upp materiel för baslägret. Foto: Per Larsson

MSB-personal har börjat bygga baslägret

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2010-01-20 kl. 16:19
MSB:s personal i Haiti har nu påbörjat bygget av baslägret för FN-personal. Platsen för lägret ligger 20 minuters bilväg från flygplatsen, i utkanten av Port-au-Prince.
Det var till en början osäkert var baslägret skulle placeras. Det område som stod under den brasilianska FN-truppens beskydd bedömdes som osäker. FN-personalen som ska bo och arbeta här kommer att kunna börja flytta in redan efter några dagar.
 
Strax efter klockan sex på onsdagsmorgonen lokal tid, väcktes styrkan av det kraftiga efterskalvet. Tälten gungade till men varken personal eller materiel kom till skada, berättar Per Larsson, som lämnat en ny rapport från Haiti.
 
 
Kontakt:
No such user