Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Uppföljning av räddningsinsats efter bostadsbrand

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2011-04-14 kl. 11:12
I denna studie har 119 telefonintervjuer skett med personer som råkat ut för bostadsbrand och där räddningstjänsten genomfört insats. Studien har pågått ett år och händelser kommer från fem olika räddningstjänster.
Frågorna har handlat om  hur branden upptäcktes och hur larmning skedde, vilka egna insatser som gjordes för att begränsa/släcka branden, hur räddningsinsatsen genomfördes och upplevelser av denna, vilka förebyggande åtgärder som hade vidtagits och vilka skador uppstod och hur detta drabbat den berörda.
 
Resultaten är intressanta och en fortsatt utveckling bör ske av hur liknande studier kan genomföras.
 
Uppföljning av räddningsinsats efter bostadsbrand
I denna studie har 119 telefonintervjuer skett med personer som råkat ut för bostadsbrand och där räddningstjänsten genomfört insats. Stu...
Pris:
0,00 kr
Publikationsnummer:
MSB242
Antal
Ej i lager
 
 
Kontakt:
No such user