Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Ny rapport från MSB: Olyckor & kriser 2009/2010

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2010-07-07 kl. 15:00
Området samhällsskydd och beredskap kännetecknas av en stor bredd som avspeglas i en hotskala som spänner från vardagsnära risker för enskilda individer till risker med potential att skada samhället i stort. MSB har därför sammanställt en samlad bild av denna hotskala i rapporten Olyckor & kriser 2009/2010.
Det är den första rapporten i sitt slag i Sverige. Tanken är att rapporten ska bidra till att förbättra kunskapen hos myndigheter, organisationer och allmänheten för att förbättra samhällets förmåga att förebygga och hantera framtida händelser. Ett annat syfte med rapporten är att skapa debatt och öppna för diskussioner mellan berörda aktörer inom områdena samhällsskydd och beredskap.
 
Olyckor & kriser 2009/2010 vänder sig till en bred läskrets, det vill säga såväl till aktörer inom området samhällsskydd och beredskap på alla nivåer i samhället som till en intresserad allmänhet. Innehållet i rapporten bygger på texter och analyser skrivna av experter och sakkunniga inom en mängd sakområden.
 
Rapporten finns tillgänglig för nedladdning som pdf. En tryckt version kommer att finnas tillgänglig för beställning i augusti.
 
 
 
Kontakt:
No such user