Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Nationell medborgarenkät om trygghet och säkerhet

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2010-01-19 kl. 13:53
MSB kommer under mars och april 2010 genomföra en nationell enkätundersökning om hur allmänheten ser på sin egen trygghet och säkerhet. Samtliga kommuner erbjuds att delta med ett tilläggsurval i den egna kommunen.
Liknande undersökningar har genomförts två gånger tidigare och resultaten har bland annat presenterats i informationssystemet IDA. Den nationella undersökningen ger dock endast möjlighet att redovisa resultat på läns- eller kommungruppsnivå. För att öka detaljeringsgraden har kommunerna erbjudits att delta med ett tilläggsurval.
 
MSB erbjuder nu samtliga kommuner att delta med ett tilläggsurval för den egna kommunen i den undersökning som ska genomföras under mars och april.
 
Kontakt:
No such user