Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

WIS 3 driftsätts fredagen den 10 november

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2017-11-08 kl. 09:46
Den 10 november driftsätts den nya versionen av WIS. Under de två timmar som driftsättningen beräknas pågå kommer tillgängligheten i WIS att vara begränsad.

Driftsättningen påbörjas klockan 14:00 och beräknas pågå till klockan 16:00. Under denna tid kommer WIS vara otillgängligt, eller uppe endast sporadiskt. Mer information kommer läggas ut inför och efter releasen, primärt under informationshändelsen ”WIS information och utveckling” samt på msb.se. All information som finns i WIS i dag kommer finnas kvar i den nya versionen, men sorteras in på ett annorlunda sätt för att förenkla när man söker efter händelser.

Fokus på WIS-support

Efter releasen kommer MSB ha fokus på supportärenden, med extra beredskap även kvällstid både hos MSB och leverantör.

Kommande uppdateringar

Täta uppdateringar kommer rullas ut när den nya versionen är driftsatt. Den första uppdateringen är inplanerad den 22 november, därefter planeras uppdateringarna ske veckovis. Avsikten är att även fortsätta med detta kontinuerligt framöver, för att få ett mer levande system där återkoppling kan hanteras och implementeras snabbare.

Rakel driftinformation

I WIS 3 blir Rakel driftinformation en egen yta. Inställningar som användaren gjort i tidigare version av WIS (exempelvis aviseringar via e-post/sms) kommer att finnas kvar i WIS 3.

Mer information om WIS 3 kommer att publiceras löpande under november.

WIS-yta Rakel driftinformation

 


Läs alla nyheter om Rakel

Läs mer om Rakel

Kontakt: wis@msb.se