Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Vinnare av tipspromenaden på Rakeldagen

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2010-02-03 kl. 10:56
Magnus Axelsson, verksam hos polisen vid operativa avdelningen, länskommunikationscentralen i Stockholm blev den lyckliga vinnaren av en hotellnatt för två efter att ha vunnit tipspromenaden på Rakeldagen.
Magnus hade tillsammans med 8 st andra deltagare lyckats svara rätt på samtliga 19 frågor som fanns i utställarnas montrar. Det blev då lottning och hans bidrag drogs. Priset sponsras av Hotel Clarion där Rakeldagen hölls den 27 januari.

– Jag har aldrig vunnit något sånt här, jag blir jätteglad, och det kommer även min fru bli som jag ska bjuda med, sa Magnus när vi ringde och berättade den goda nyheten.
Kontakt: