Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Symbol för Rakeldagen 2018

Vill ni ställa ut på Rakeldagen 2018?

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2018-04-11 kl. 16:10
Nu är det dags för utställare att anmäla sig till Rakeldagen 2018 den 11 oktober – i år på Kistamässan. Rakeldagen är en återkommande konferens för Rakels användarorganisationer och bjuder på seminarier, utställning och erfarenhetsutbyte.

Vilka får ställa ut på Rakeldagen?

Organisationer som erbjuder tjänster, utrustning, applikationer till aktörer som använder Rakel är välkomna att boka monterplats på Rakeldagen.

Årets tema är:

Är vi redo om krisen kommer?
Vårt samhälle är sårbart och vi lever i en tid med nya hot och utmaningar. Vi behöver vara förberedda på de konsekvenser som allvarliga olyckor, extremt väder, terrorism, it-attacker och militära konflikter ger. Sverige stärker sin beredskap och planerar åter för civilt försvar. Det ställer höga krav på att kommunikationen fungerar. Om krisen kommer måste vi vara redo.

Sista anmälningsdag för att boka utställarpaket är den 8 juni 2018. Boka i tid, platserna går åt fort.

Mer information och anmälan

Information och anmälan utställarpaket på Rakeldagen 2018

Om Rakeldagen 2018

Kontakt:
Kurt Andersson Kurt.Andersson@msb.se