Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Välkommen till Rakeldagen den 21 mars – en inspirerande mötesplats!

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2013-01-29 kl. 10:15
Rakeldagen den 21 mars 2013 på Stockholmsmässan i Älvsjö är en dag för dig som är intresserad av Rakelfrågor, oavsett om du är en van användare, nyfiken nybörjare eller påverkas av Rakel i ditt arbete.
Foto RakelanvänareÅrets Rakeldag bjuder på många seminarier inom ett brett spektra av ämnen för att inspirera dig i ditt arbete med Rakel. Rakeldagen är också ett utmärkt tillfälle att utbyta erfarenheter och knyta kontakter med andra användare.
 
I utställningen kan du bekanta dig med den senaste tekniska utrustningen som används i Rakel, få goda råd och klämma och känna på Rakelmobiler. I MSB:s monter kan du få svar på dina frågor om Rakel och andra tekniska stödverktyg för ledning och samverkan.
 
Ni som inte har Rakellicens kan få hjälp att komma igång med er ansökan i vårt öppna hus. Och ni som är i startgroparna för att göra er lednings- och sambandsanalys eller ska fylla i ett programmeringsunderlag kan här få stöd och goda råd på vägen.
 
Som avslutning välkomnar vi er till ett mingel med dryck, tilltugg, musik och ännu mer erfarenhetsutbyte.
 
Årets moderator är journalisten och författaren Britt-Marie Mattsson.
 
Anmäl dig och dina kollegor redan idag. Lunch, fika och avslutningsmingel ingår.
 
 


 

Kontakt:
Karin Meibrink Karin.Meibrink@msb.se