Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Medborgare på stan

Välkommen till Rakeldagen 2011!

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2010-11-22 kl. 11:54
Nu är det dags att anmäla dig till Rakeldagen den 26 januari 2011 och ta chansen att ta reda på mer om Rakel. MSB bjuder in nuvarande kunder, samarbetspartners och de som är intresserade av att bli kunder till en spännande dag om Rakel.
Du får bland annat chansen att ställa frågor och prova systemet. Träffa oss som arbetar med Rakel på MSB och användare av Rakel: kommuner, landsting, elbolag, myndigheter, SOS Alarm med flera. Leverantörer är på plats för att visa upp sin utrustning.
 
Rakeldagen äger rum på Stockholmsmässan i Älvsjö. Sista anmälningsdag är 15 december 2010. Antal personer som kan delta är begränsat så dröj inte med din anmälan.
Kontakt:
Karin Meibrink Karin.Meibrink@msb.se