Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Välkommen som utställare på Rakeldagen 2017!

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2017-03-28 kl. 10:00
Nu kan du som vill ställa ut på Rakeldagen den 5 oktober 2017 beställa utställarpaket.

Till och med den 5 juni kan du beställa utställarpaket. Monterpersonal kan anmälas vid senare datum.

Beställning av utställarpaket till Rakeldagen

Nytt för i år på utställardelen

I år ingår fyra monterpersonal i det lilla utställarpaketet och åtta i det stora utställarpaketet. Nytt är även att vi har lagt till en station för mat och fika utanför de stora seminariesalarna T1 och T2. Vi har även tagit bort montrarna framför seminariesalarna T5 och T6. Vi har gjort denna ommöblering för att skapa ett bra flöde för besökarna, minska trängsel, och sprida ut utställningen så att hela lokalen utnyttjas.

Vad är Rakeldagen?

Rakeldagen är ett årligt återkommande evenemang med seminarier och utställning som lockar fler än 800 besökare. Mer information om program och tema för Rakeldagen kommer att publiceras längre fram i vår. Informationen publiceras då i MSB:s kalendarium:

Information om Rakeldagen i MSB:s kalendarium

 


Rakels startsida

Kontakt:
Gunilla Georgsson Gunilla.Georgsson@msb.se