Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Välkommen att anmäla dig till årets Rakeldag den 15 oktober!

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2015-06-17 kl. 11:02
Anmälan är nu öppen till årets Rakeldag, en dag om säker kommunikation för samhällsviktiga aktörer. Rakeldagen hålls den 15 oktober på Stockholmsmässan i Älvsjö och bjuder på massor av seminarier, utställning, erfarenhetsutbyte och mingel. Årets tema är: Var beredd.

Logo: Rakeldagen 2015: Var beredd

Vårt arbete består av både sådant vi kan förutse och planera men också av oväntade händelser. Ett arbetsår kan innehålla Skid-VM, festivaler och kungliga bröllop men också händelser som skogsbrand, storm eller olyckor. Även om händelserna återkommer är varje situation unik. Vi måste kunna hantera alla situationer. Kommunikation och samverkan är avgörande för att vi ska kunna göra ett bra arbete. Men hur säkerställer vi att kommunikationen och samverkan i Rakel fungerar?

Vi behöver vara beredda. Välkommen till Rakeldagen 2015!

Årets moderator är programledaren Ellinor Persson som guidar oss genom en inspirerande dag med ett tjugotal olika seminarier i ett brett spektra av ämnen. Rakeldagen är ett utmärkt tillfälle att byta erfarenheter och knyta kontakter med andra användare.

Läs mer och anmäl dig till Rakeldagen här


Läs alla nyheter om Rakel

Läs mer om Rakel

Kontakt: Rakeldagen rakeldagen@msb.se