Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Välkommen att anmäla dig till Rakeldagen den 6 oktober!

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2016-05-16 kl. 09:30
På Rakeldagen kan du ta del av ett stort utbud av seminarier, träffa Rakelintresserade och ta del av den senaste tekniska utrustningen och tjänsterna från olika leverantörer.

I år har vi fokus på praktisk användning, metodik, utbildning och övning.

Några programpunkter:

  • Foto på Gerbera, freeimages.comErfarna Rakelutbildare och användare ger sina bästa råd och praktiska tips för att bäst utnyttja kapaciteten i Rakel och förstärka täckningen.
  • Gemensamma grunder för samverkan och ledning ur ett kommunikationsperspektiv: hur delar vi mest effektivt information och skapar en samlad lägesbild med Rakel och WIS?
  • Hur gör man en effektiv sambandsplan och väljer lämpliga talgrupper för samverkan både inom och utanför den egna organisationen?
  • Nationella riktlinjer för samverkan i Rakel
  • Hur kommer olika aktörer arbeta i framtiden – och hur säkerställer vi att tekniken stöder den framtida metodiken?
  • Kom och få kunskap om och inspiration till hur ni bäst kan använda Rakel – både inom er organisation och tillsammans med andra organisationer.

Årets moderator är Rickard Olsson, programledare för ”Vem vet mest?”.

Rakeldagen äger rum på Stockholmsmässan i Älvsjö.

Mer information och anmälan till Rakeldagen 2016