Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Utbyggnadsetapperna 4 och 5 driftsätts samtidigt i december

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2009-09-04 kl. 14:30
MSB har tillsammans med SAAB-konsortiet beslutat att driftsätta Rakel i etapp 4 (Gotland, Jönköping, Västernorrland, Östergötland) och etapp 5 (Dalarna, Värmland, Örebro) samtidigt i december 2009.
Driftstarten för etapp 4 var tidigare planerad till tredje kvartalet 2009, men eftersom testerna är väldigt resurskrävande sparar det både tid och pengar att slå ihop testerna.
- Detta görs för att optimera och effektivisera arbetssituationen både för oss som beställare, och för leverantören, säger Stefan Kvarnerås, chef för Rakelverksamheten vid MSB.  Vi har god kontakt med de kunder som berörs, säger han.
 
 
Kontakt: