Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Uppgradering till Tetra System Release 7 pågår

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2018-03-07 kl. 11:15
Bravurprojektet vill informera att uppgraderingen till Tetra System Release 7 rullar vidare. Ungefär hälften av alla växlar är nu uppgraderade.

Vädret i Sverige, med stora snömängder och hård vind i slutet av februari och början av mars, medförde att beslut togs om att skjuta upp några uppgraderingstillfällen. Med stora störningar i väg- och tågtrafiken i landet var det av största vikt att aktörerna hade möjlighet att använda Rakel fullt ut, utan påverkan av pågående arbeten i nätet. Uppgraderingstillfällena är nu omplanerade. Detaljer för fortsatt uppgraderingspåverkan kommuniceras enligt rutin i WIS.

Radiobasstationsutbytet pågår just nu i Skåne.
Kontakt:
Anders Winkler Anders.Winkler@msb.se
Jessica Penther Ryttberg Jessica.PentherRyttberg@msb.se