Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Uppgradering till Tetra System Release 7 påbörjas den 14-15 januari

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2017-12-19 kl. 14:22
Bravurprojektet startar som tidigare nämnts med Release 7-uppgraderingen av Rakelnätet den 14-15 januari år 2018.

Det kommer vara management block aktiverat under ett stort antal tillfällen och vi önskar alla berörda att förbereda sig för dessa på bästa sätt. Bevaka WIS för mer information.

Basstationsutbyten vecka 6

Basstationsutbytena (av de äldre TB2-modellerna till de nya TB3-modellerna) startar först i vecka 6 i Skåneregionen, inte i vecka 3 som tidigare kommunicerats.

Påverkan vid ett utbyte är avbrott i kommunikationen under en kort tid (cirka 15 minuter) då själva utbytet av en basstation görs. Detta gör att täckningen går ner just runt den radiobasen. I större städer kommer detta mest troligt inte märkas då det oftast finns överlappande täckning från andra radiobasar. Håll koll i WIS för mer information.

Vid frågor kontakta gärna Anders eller Jessica i Bravurprojektet.

Så rustas Rakel för framtiden

Kontaktuppgifter till Rakel kundstöd


Alla nyheter om Rakel

Kontakt:
Anders Winkler Anders.Winkler@msb.se
Jessica Penther Ryttberg Jessica.PentherRyttberg@msb.se