Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Uppdaterad prislista med ny administrativ avgift för Röstbrevlåda

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2012-08-06 kl. 16:11
I maj 2012 uppdaterades Prislistan för Rakel och en engångsavgift infördes för tilläggstjänsten Röstbrevlåda. Övriga ändringar i Prislistan var främst av redaktionell karaktär.
– Flera kunder har hört av sig till oss och undrat om avgiften för Röstbrevlåda som dykt upp på den senaste fakturan, säger Håkan Brood, enhetschef för Enheten för marknadsföring och kommunikation.
 
– Tilläggstjänsten ska vara kostnadsfri men vi har infört en engångsavgift för att täcka administrativa kostnader. Vi beklagar att vi inte varit tydligare i att informera om denna nya avgift. Självklart kan de kunder som inte längre vill ha tjänsten avbeställa den och bli krediterade på nästa faktura, säger han.

Bakgrund

I maj 2012 genomfördes den årliga översynen av avgifter i Rakel. Prislistan uppdaterades och ett ändringsmeddelande publicerades den 25 maj 2012.
 

Nyheter:

  • Samtliga abonnemang och tjänster har fått artikelnummer.
  • Tilläggstjänsten Röstbrevlåda har fått en engångsavgift vid anslutning på 250 kronor.
  • Tekniskt abonnemang har ersatts med Telematikabonnemang (Abonnemanget infördes redan 2011 men förändringen är först nu även införd i Prislistan).
  • Kostnaden för tilläggstjänsten Telefonianslutning har förtydligats, avgift vid anslutning är 150.000 kronor och kvartalsavgift är 4.000 kr.


Läs prislista och ändringsmeddelande

  

Kontakt: Håkan Brood