Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Träffa oss på Flisakongressen

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2017-09-13 kl. 11:21
MSB medverkar som utställare och föreläsare vid Flisakongressen den 19-21 september i Jönköping. Kom förbi vår monter, C05:27, eller delta på något av våra två seminarier den 19 september.

Rakel idag och i framtiden – Vad innebär det för oss inom akutsjukvården?

Behoven av kommunikationstjänster för aktörer med ansvar för samhällets säkerhet och hälsa förändras i takt med teknik- och samhällsutveckling. MSB har utrett vilka krav och behov aktörerna har och förbereder för hur en framtida kommunikationslösning kan utvecklas för de aktörer som idag använder Rakelsystemet. Under seminariet berättar Evert Enblom, tjänstestrateg på Rakel och ledningssystem om hur Rakel kommer att utvecklas och kompletteras med högre datakapacitet och om behov och krav på framtida lösningar.

Tid: Tisdagen den 19 september, klockan 15.30-16.15 
Plats:
Konferensrum 11

Hur fungerade Rakelnätet vid händelsen på Drottninggatan den 7 april i Stockholm?

Samhället och hotbilden mot Sverige förändras och vi möter nya utmaningar. Hur fungerade Rakelkommunikationen inom och mellan ambulanssjukvården och övriga aktörer vid händelsen på Drottninggatan den 7 april i Stockholm? Lars Berzell kundansvarig på MSB och Mikael Abbemo från Rakelförvaltningen i Stockholms läns landsting delar med sig av sina erfarenheter från händelsen och även om den pågående utredningen som MSB arbetar med.  

Tid: Tisdagen den 19 september, klockan 16.25-17.10
Plats:
Konferensrum 11

Mer information om Flisakonferensen

Välkomna!


Alla nyheter om Rakel

Mer om Rakel

Kontakt:
Jeannette Labor Jeannette.Labor@msb.se