Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Talgrupper för hela länet nu i startpaketet

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2010-09-28 kl. 16:56
Nu ingår även samverkanstalgrupper för hela länet i Rakels startpaket.
I startpaketet ingår en enkel standardiserad programmering och nummerplan som gör det lätt att komma igång med Rakel, att börja utbilda personal och pröva funktioner. I paketet ingår bland annat alla Rakels bastjänster, till exempel individsamtal, gruppsamtal och nödsamtal.
 
- Kunderna har efterfrågat att kunna anropa alla Rakelanvändare i länet även i startpaketet - och det känns bra att nu kunna erbjuda det. Det innebär ju att startpaketet blir mer komplett och verkligen kan användas för att komma igång med Rakel på riktigt, säger Hans Ignell, ansvarig projektledare på Myndigheten för samhällsskydd och beredskap.
 
Kontakt:
Karin Meibrink Karin.Meibrink@msb.se