Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Rekorduppslutning på Partnerträffen

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2017-03-29 kl. 07:58
I år var intresset för att delta i Partnerträffen rekordstort bland Rakelpartners.

Partnerträffen är ett årligen återkommande dialogmöte där representanter från leverantörer av tjänster, utrustning, service och konsulttjänster i Rakel träffas. I år hölls mötet på MSB i Stockholm och konferensrummet var fyllt till sista platsen.

– Intresset för träffen har varit väldigt stort. I år hade vi 40 deltagare från 30 organisationer och vi ser också att antalet företag som vill ansöka om att få bli partners ökar, säger Kurt Andersson, partneransvarig på Rakel och ledningssystem på MSB.

Syftet med träffen är att främja erfarenhets- och informationsutbyte. I år låg mycket fokus på hur man bibehåller säkerhet och skydd i Rakel.

– Våra partners är viktiga och det är viktigt för Rakels utveckling och för våra användarorganisationer att vi har professionella partners med högt säkerhetstänk och integritet, säger Kurt Andersson.

Deltagarna fick bland annat träffa säkerhetsansvarig på Rakel och ledningssystem och fick även uppdateringar kring driftsfrågor och pågående projekt. Det gavs också tillfälle att föra en dialog kring Rakeldagen 2017.

Från deltagarna hördes röster om att Partnerträffen även var ett bra tillfälle att få nätverka med andra företag.

– Våra Partnerträffar är ett bra tillfälle för företagen att hitta varandra. De har inte så många tillfällen att mötas på det här sättet, säger Kurt Andersson.


Alla nyheter om Rakel

Mer om Rakel

Kontakt:
Kurt Andersson Kurt.Andersson@msb.se