Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Beredskapssamordnare Malin och säkerhetschef Melina på Södertälje sjukhus. Beredskapssamordnare Malin och säkerhetschef Melina på Södertälje sjukhus.

Södertälje sjukhus berättar om sin användning av Rakel

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2017-03-06 kl. 15:30
Rakel fyller en viktig funktion i det dagliga arbetet på Södertälje sjukhus och är även en hörnsten i sjukhusets katastrof- och krisberedskap. Flera funktioner på sjukhuset har i princip helt övergått till att kommunicera via Rakel.

Följ länken nedan och läs mer om hur säkerhetschef, beredskapssamordnare, ordningsvakter, ambulanssjuksköterskor, driftpersonal och lednings- och larmsjuksköterskor använder Rakel i sjukhusets interna och externa samverkan.

Södertälje sjukhus har stor användning av Rakel

 

Ambulanssjuksköterska och ordningsvakter, Södertälje sjukhus

Foto: Thomas Henrikson

Kontakt:
Jeannette Labor Jeannette.Labor@msb.se